siyah iş pantolonu

İki hafta önce kendimi kaybettim ve bir sürü kumaş aldım yine.
Pazardaki amca(yok amca diil, abi aslında, hatta benden küçük bile olabilir:P) indirim yapmış, metresi 2 liraya bi sürü istediğim tarz parça kumaş getirmiş. Kocaman bir torba kumaş aldım, suratımda aptal bir sırıtışla eve geldim, yıkadım kuruttum, ütüledim, ohh miss:))
Sonra da plan yapmaya başladım tabii,hangisinden ne diksem şeklinde.

Alırken farketmedim, ama eve geldim bi baktım, süper bi ikili gömlek pantolon ikilisi yapmışım. Buz mavisi yumuşak bi kotumsu kumaş almışım, üstüne de uygun bir mavi/beyaz kazayağı kumaş, tam gömleklik. Pantolon mu diksem etek mi modundayım. 
Başarılı bir pantolonum yok henüz. Daha doğrusu sadece iki kere normal bir pantolon dikme girişimim oldu. Biri zaten uyduruk kumaş ve deneme amaçlıydı. Diğeri de geçen haftasonu kesip dikmeye başladığım siyah iş pantolonu. Şekilde görünen bahsi geçen ikinci pantolon. Fena olmadı aslında ama, yine bilmişliğimin kurbanı oldum diyebilirim. "Ne yapmamalı" şeklinde sıraladığım kurallara uymayınca, cezasını çekiyorum işte. Şöyleki;
orjinal kalıpta cepler yandaydı. Ama cep bölgesi iki parçalıydı. ben de dedim ki, o iki parçayı birbirine dikmem, arasına cep parçası eklerim, olur biter.. Ve tabii ki olmadı! pot durdu. 
En sonunda cepleri sabitledim. Yani cepler var aslında, ama kullanılmıyor :)
Sonuçta bir kere daha anladım ki, kalıp neyse o, modifiyeye gerek yook! Daha kaç kere kuracam acaba bu cümleyi :(

Cumartesi günkü kumaş pazarı etkinliğimden sonra, pazar akşamı instagramda dolaşırken, çok şeker penyeler  gördüm. Karşı koyamdaım ve onları da aldım. 
Ama penguenlere kim karşı koyabilir kiii?

Peki ya şemsiyeli farelere? ben diil :)
Penguenlerden alt üst pijama takımı yapıcam. Farelerle de gecelik ve sabahlık(ki bu vakte kadar nasıl oldu da bir sabahlık dikemedim kendime, hayret!)

Yorumlar

  1. Hahahahahaaa bu cumle daha cooookkkk kurulacak, sirada amaaannnn bir suru kaliba ne gerek var, bir tane adam gibi kalip edinir ustunde oynamalarla kumasa dans bile ettiririm modu var:)) Sendede o isik var, yaparsin seennn

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayyy, koptum, süpersin, ama gaz verme bana, o mod tehlikeli şu aşamada benim için :)))))

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar