penguenlerim ve ben kışa hazırız !


Harika bir zamanlamayla penguenli picoşumu kaloriferlerin yanmaya başladığı gün bitirmiştim. Yani kışın resmi olarak başlamasıyla :)
Singer makinemle dikmiştim. Penye iğnesiyle düz dikişle. Gayet de güzel olmuştu bence. Ama sonra yeni makinemle birkaç penye ve triko diktim, acaip farkediyor. İyi ki de almışım Vera'mı :)
Bu pijamanın tek kusuru belinin biraz yüksek olması. Bi de biraz dar kesmiştim bilinçli olarak, ama abartmışım, azıcık taytımsı oldu :P Rahatlık konusunda bir sıkıntı yok ama, mühim olan da o zaten ;)Bir süredir haftasonu akşamları ve sabahları şekilde görülen modda oluyorum. Pufidik garfield terliklerim, penguenli picoşlerim, kahve, televizyon, muhtelif kitaplar(ki bu aralar 3 kitabı birada okuyorum, hiçbirini bitiremiyorum:) ), Burda dergilerim(ki kendilerini süper bi şekilde organize ettim, takip ettiğim bloglardan birinden kopyaladığım yöntemle;P), ve tabii ki mor koltuğum(ve pembe örtüleri)...
Mor koltuğumun başına gelenleri hatırlamak ister misiniz sevgili takipçilerim, elimdeki videoları koyayım mı buraya? Pelma, cida ve funt, size sesleniyorum? Whatsup'la yeterli sayıda insana dağılmadı o görüntüler bence :P
Görüntüdeki Burda dergisi, aylarca hayal kurup nihayet diktiğim, bir haftadır da üzerimden çıkarmadığım "Hobit Pelerini"min kalıbını bulduğum dergi, 2013 Kasım sayısı. Pek faydalandığım bir sayı oldu, iki adet de pantolon diktim bu sayıdaki bir modelden. Pelerinimi biran önce fotoğraflamam lazım, ayrı bir sayfa ayıracam ona, çok kıymetli çoook :) Asacak yer bulamıyorum ona :)) Biran önce fotoğraflanması ve yayınlanması lazım;)


Yorumlar

  1. Umarım hafta sonu gelecek konuklarının videolarını da izleriz.
    Pelma

    YanıtlaSil
  2. :)))
    Pelmacım, izleriz de, sizinkilerle aynı tadı vermez bence :)

    YanıtlaSil
  3. Ben geldim :) Pijamaları pek beğendim. Ben hiç penye bir şey dikemedim henüz. Normal makinede imkansız gibi geliyor bana.Overlok meselesi olmadan mümkün değil sanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldiiin:)
      overlokuğum var benim ama hiç penye dikemedim onunla. Pek yıldızımız barışmadı kendisiyle:( penye iğnesi ve esnek dikiş ikilisi candır :)

      Sil
  4. Merhaba böyle güzel emek sahibi nasıl yalnız kalmış şu ana dek:))
    sizi tanıdığıma memnun oldum.
    blogyazarları birbirimize destek amaçlı facebook da grup açtık güncellenen yayınlarımızı ekliyoruz ve tanışmış oluyoruz zaman için de arzu edersen
    https://www.facebook.com/groups/824540100941026/

    https://www.facebook.com/groups/bloglarasahipcikalim/

    Penye dikmekte ben de hep zorlanırım düz kumaşımsı olanları ancak dikiyorum ablam bir penye iğnesi verdi nereye koydumsam sır oldu evde:))))
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabaa, teşekkür ederim yorumunuz için :)
      Katılıyorum hemen facebook grubuna , görüşmek üzere :)

      Sil
  5. Bak diktigin iyi olmus, simdi okudum internette, meteo kar uyarisi yapiyormus:)
    Benim en sevdigim penye dikimi. Kolay dikiliyor, kusuru az gosteriyor, nereye ceksen oraya gidiyor:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gördüm ben de, her sene olduğu gibi bu sene de son 50 yılın en sert kışı bekleniyormuş :)
      Daha bi sürü 3 iplik penyem var stokta, tam kışlık, iyi ki almışım :)))

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar