Me-Made-May'16 #MMMay16


me-made-may'16Takip ettiğim bloglardan biri olan Sunny Sewing 'de   karşılaştım bu etkinlikle. Hiç kaçırmam ya etkinlikleri, hemen atladım baktım neymiş diye. Adres budur:
6 yıldır devam eden bir etkinlikmiş ve benim hoşuma gitti. Katılımcılar kendi hedeflerini belirlemekte özgür. Kendi diktiğimiz parçaları giymek, yarım kalan işleri bitirmek, yeni parçalar dikmek, gibi hedefler belirleniyor. Daha #VintagePledge etkinliği var hedefime ulaşamadığım ama nasılsa sene sonuna kadar vakti var onun diyerek bu etkinliğe de atladım hemen :) Hedefim, haftada 4 gün kendi diktiğim kıyafet[ler]i giymek :) Kış sezonu olsaydı işim kolaydı ama bahar/yaz sezonu için bu hedefi tutturmam kolay olmayacak..
Haftalık olarak blogda yayınlamayı düşünüyorum kendi diktiğim/giydiğim parçaları. İnstagramda günlük yayınlarım herhalde. Hmm, çok mu abarttım acabaa 4 gün diyerek:( Acaba başarabilecek miyim, bi panik oldum şimdi sanki :)))
Sizler de katılmak isterseniz detaylar bu yayında: http://sozowhatdoyouknow.blogspot.com.tr/2016/04/me-made-may-16-sign-up-here.html
Flickr grubu burada: Me-Made-May'16 Flickr group
Pinterest board'u burada: Me-Made-May'16 Pinterest board
İnstagram ve Twitter hashtag'i bu: #MMMay16 

Yorumlar

  1. Geçen sene katılmıştım ben de ikisine de.Bu sene de sen temsil et bizi ben üşeniyorum vallahi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amaaaa, bu sene de katılsaydın keşkee :((

      Sil
  2. Sevda ile bende bir üşengeçlik var ne olduysa bize :)) Nazar mı ettiler yoksa bize,gideyim de kendimi bir okutayım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Var var, nazar var, o pazen ceketlerden değdi kesinn ;)

      Sil
  3. Aslında benim diktiğim o kadar şey var ama katılmaya üşeniyorum şu an,illa da oralara başvurmak mı lazım ben kendi kendime her gün bir şey giysem olmaz mıı acaba ???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. olur niye olmasın, mühim olan motivasyon :))

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar