#MMMAY16 üçüncü hafta da tamam :))







Geçtiğimiz haftalarda Nilgün Öğretmen'in etek etkinliğine katılmıştım, haftasonu lacivert çizgili bir dar etek diktim. Henüz etkinlik eteğimi yayınlamadım fakat geçen hafta pazartesi günü giydim bile :)
Ertesi gün, yine yakın zamanda çelik penyeden diktiğim siyah tshirtümü, geçen yaz dikip  yaz boyunca sık sık giydiğim toprak rengi dar eteğimle giydim. (geçen yazdan beri aldığım kilolar kendini belli etti, eteğim dar geliyor, sanırım bir süre kendisini bol ve uzun bluzlar eşliğinde giyeceğim:) )
Cuma günü, 19 Mayıs tatilini haftasonuyla birleştirdiğimden, kot-tshirt vaktidir dedim, ve yine bu yıl diktiğim uçak desenli penyemi giydim. Bu penye biraz kalınca  ve likralı. Daha ince bir kumaşla sorunsuz olabilecek kalıp, bu kumaşa gitmedi, hedefim yakayı kapalı yapmaktı, fakat omuz-göğüs arasında potluk oldu, ben de yakayı açıp potluğu yok ettim, kalıplarla oynamamıştım bir süredir, özlemişim :))
Cumartesiyi boş geçtim, pazar da dışarı çıkmadım, evde dikiş diktim, ve kendi kendime "tüh, bu hafta dördü tamamlayamadım" diye söylenirken, bir baktım ki üzerimdeki tshirtü de ben dikmişim :)) Yine geçen yıl ilk diktiğim penyelerden biri kendisi.
Üçüncü haftayı da dört parçayla tamamladıktan sonra, şu satırları yazdığım dördüncü haftada, 4 parça hedefimi tutturuyorum, fakat tekrarsızlık konusunda sıkıntı var gibi :(
Aslında yeterli sayıda kendi diktiğim etek ve elbisem olmasına rağmen, hava muhalefeti dördüncü haftada beni çok zorluyor.
Ama henüz pes etmedimmm, dikiş odama gidiyoruuuum, yeni maceralar beni beklerrr :))




Yorumlar

  1. Ilk penyenin omuz duruslarini cok begendim nasil guzel cuk oturmus. Yakada potluk olanla oynaman hos olmus, cok severim dusuk omuz penyeleri:))
    Hepsi sahane olmuslar. Zorluklari asmak senin isin Garfi! :)
    Macera olmazsa ne anlami var blog isminin degilmi ama? :))

    YanıtlaSil
  2. Di mi ama ya, macera bizim işimiz :) Çok teşekkür ederimmmm MEvlüde Sultaaan, çok sevindim beğenmene, şımartma beni ama yaa :)))
    Bu arada ben mankenime isim koydum nihayet, sana sultan diyince aklıma geldi:)) Neyse anlatmayayım şimdi uzun uzun, yazarım yakın zamanda hikayesini;)
    O düşük omuzluyu taa geçen yaz ilk penye denemesi şeklinde dikmiştim, tepe tepe de giydim, ayy, dikiş dikmek ne güzel birşeymiiiş, iyi ki başlamışım :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar