bizim hayat ağacımız


Bizim ailede hobisi olmayan yok gibi bişey:)
İş hayatını tamamlayıp emeklilik denen kutsal mertebeye ulaşan hiç bir aile ferdimiz, hobisiz, işsiz, güçsüz kalmadı bu güne kadar! Babam mesela, adamın içinde bir marangoz yaşıyormuş yıllardır, evin dört metrekarelik kömürlüğünü atölye yaptı, o atölyede üretilenlere inanamadık!! Annemin zaten zilyon tane hobisi vardır, bir çoğunu iş hayatı devam ederken yaptı tüketti, emekliliğin ilk yıllarında envai çeşit kurslara gitti, şimdilerde "neler yapsam" modunda yine.. Teyzeler, dayılar, kuzenler, hepsinin bir hayali, takıntısı mevcut, bir kısmı hobici, bir kısmı girişimci :))


İlk iki fotoğrafta, yengemin, büyük ve mutlu ailemiz için yaptığı hayat ağacını görüyorsunuz.

Bloğunu da paylaşmak isterim, ama maalesef aktif bir blog değil (bir şekilde bloğunun şifresini kaybetti :( ) ama eski çalışmalarını görebilirsiniz, adresi şu: duvarda sunay

Özellikle duvar/tavan resimlerine bayılıyorum. O resimlerden birini yaparken düşüp kolunu kırmıştı. Ben olsam bir daha duvara çöp adam bile çizmezdim, o ise üç dört ay sonra başka bir duvar resmine başladı, şaka gibi :)))


Benim favorim olan şu tavan resimerini görmenizi isterim:
Yeni blog açacak yakında, bekliyorum merakla :)) 


Yorumlar

  1. Amasra'daki çalışmaları bizzat görmüştüm. Restorana çok ayrı bir hava katmış. Ellerine sağlık. Gerçekten çok güzel. Aileye maaşallah.

    YanıtlaSil
  2. Şahane olmuş Gökçecim , Sunay hanımın ellerine sağlık.Tavan resmini yaparken yaparken zorlanmıştır da , 2 dakika perde asarken kolllarımız ağrıyor. Amasra resmide orjinal olmuş .

    YanıtlaSil
  3. Şahane olmuş Gökçecim , Sunay hanımın ellerine sağlık.Tavan resmini yaparken yaparken zorlanmıştır da , 2 dakika perde asarken kolllarımız ağrıyor. Amasra resmide orjinal olmuş .

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar