yaz bitti


Başlamadan biten bir yazdı benim için.

Neler diksem de kafamı dağıtsam modundayım aylardır. Açıkçası yaz ne ara geldi ne ara sonbahara göz kırptık anlamadım. Bu yazıyı yazıp kenara atmışım, o arada sonbaharın bile sonuna gelmişiz. 
Sonbahar da bitmeden yayınlamalı dedim ;)
Dikiş açısından hem verimli hem verimsizdi bu yaz. Geçen seneki kadar çok dikiş dikemedim, ama daha da eğlenceli birşey yaptım, modelistlik kursuna katıldım :)

Senelerdir aklımdaydı ama yaşadığım yerde modelistlik kursu yoktu. Alternatif şehirlere gidip gelmeyi bile düşünmüştüm hatta bir ara ama çok yorucu olacağını tahmin ettiğimden cesaret edememiştim.


Nihayet beklediğim fırsat önüme geldi, sevgili öğretmenim Semiye Bottan, Online Modelistlik ve dikiş kursları başlatmış bu sene. Katılan arkadaşlarımın da önerisiyle, zaten hevesli olduğum eğitime ben de balıklama atlayıverdim Haziran ayında. Temmuz ortasında biten kurs boyunca harika vakit geçirdim. Artık temel beden kalıbımı çıkarıp, model uygulama bile yapıyorum :)




Fakat 1,5 aylık süre boyunca dikişe fazla  vakit ayıramadım. Dersler, ödevler, ödev kontrolleri derken kurs boyunca sadece temel beden kalıbımdan bir elbise, yine kendi çıkardığım kalıplardan  tayt ve kimono, kuzenimin bedenine özel çıkardığım temel beden kalıbıyla ona bir elbise, yeğenime hazır kalıpla bir elbise.. bi dakika ama yaa, bayaa da dikmişim, böyle tek tek sayınca farkettim :))


Ayrıca en son Mart ayında Burda dergisi aldım, 5 yıldır ilk defa bu kadar ay üstüste dergi almadım, bu da ayrı bir başarı benim için :) Tabii ki Burda'dan tamamen vazgeçtim demiyorum, ama seçici olacağım artık, kararlıyım ;)

Yorumlar

  1. Eneeem kimler gelmiş 😍. Kız Garfield tur bindirdin ya sen çoğumuza, maşallah maşallah. Gurur duydum valla (ve fekat bana da ne oluyorsa 😁 ). 😘😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senede iki kere yazıyorum artık, tembellik diz boyu, instagram yüzünden hep🙈 Ay yok ne turu, sizler benim senseilerimsiniz, bloglarınız olmasa yerimde sayıyor olurdum ben, gurur duyuyorsanız ne mutlu bana 🥰🥰 iyi ki varsınız😘😘😘

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar